Share
Voorvertoning
Eerste nieuwsbrief voor bezoekers aan de vorige edities van de Passiespeeln
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 


U ontvangt deze eenmalige e-mail omdat u in 2011 of 2014 de Passiespelen in het Openluchttheater van Hertme heeft bezocht. In 2019 worden de Passiespelen opnieuw uitgevoerd, zij het in een compleet andere uitvoering dan de voorgaande keren. Lees meer hierover in deze nieuwsbrief.
Klik hier indien u toekomstige nieuwsbrieven wilt blijven ontvangen over de Passiespelen

Passiespelen Hertme
Van 12 t/m 22 april 2019 staat Hertme in teken van De Passiespelen. De moderne derde editie staat zeven keer op de planken, met ruim 200 acteurs, zangers en figuranten. Het is een klassiek verhaal over de lijdensweg van Christus dat door regisseur Jos Brummelhuis is bewerkt tot een eigentijds verhaal. Deze editie wordt uniek: voor het eerst speelt een orkest live muziek. De muziek zal een mix zijn van licht klassiek en popmuziek waardoor de voorstelling voor een breed publiek aantrekkelijk is.

 
De Strijd
Met de titel ‘De Strijd’ wordt verwezen naar de strijd van Jezus om zijn lijdensweg te ondergaan, van Maria om haar zoon te verliezen, van de hogepriesters om hem aan het kruis te krijgen, van de apostelen of ze Jezus moeten blijven volgen, van Maria Magdalena wat ze met haar gevoelens moet, en van het volk welke kant ze moeten kiezen. Tijdens de voorstelling worden er verbanden gelegd tussen De Strijd van toen en De Strijd van nu.

 
Ticketverkoop gestart
Nog vier maand voordat de voorstellingen beginnen!
Deze feestmaand wordt extra feestelijk met de decemberactie: alleen in december zijn de tickets €5,- goedkoper. Dit wilden wij u als bezoeker aan de vorige Passiespelen niet onthouden!

De tickets voor dit spektakel zijn vanaf vandaag beschikbaar. Meer info over tickets.

 
Passiemaaltijd
We willen u de gelegenheid geven om voorafgaand aan de voorstelling een maaltijd in stijl te genieten. Per voorstelling zijn er 300 plekken beschikbaar. Wees dus op tijd met reserveren! De kosten voor de Passiemaaltijd is €21,50 p.p., excl. drankjes. U dient tenminste 2 uur voorafgaand aan de voorstelling aanwezig te zijn.

 
Woord van de voorzitter
De Passiespelen uit de jaren ’50 van de vorige eeuw zijn het fundament van het Openluchttheater Hertme. Na een lange periode van stilte zijn de “moderne” Passiespelen in 2011 en 2014 opgevoerd. Over 4 maanden staan de Passiespelen weer op de planken, zij het met een compleet andere uitbeelding dan de vorige twee edities. Alle acteurs en koorleden hebben in april/mei auditie gedaan, de rollen zijn toebedeeld en de repetities zijn in de zomer opgestart. Wekelijks komen groepen mensen bij elkaar om te repeteren, zodat er voor de bezoeker straks een grootse eigentijdse voorstelling met een boodschap te bewonderen valt.

Het Openluchttheater is meer dan Passiespelen alleen en dat willen we u graag laten weten. In de eerste week van maart zal er een theatermagazine op 238.000 deurmatten vallen in heel Twente, met daarin uitgebreid aandacht voor De Strijd en alle andere evenementen. Het magazine zal ook verspreid worden naar de VVV’s en andere openbare plekken.

De Strijd - Passiespelen Hertme wordt 7x opgevoerd in het Openluchttheater van Hertme


Email Marketing door ActiveCampaign